Autentificare

Înregistrare

10 reţete cu carne tocată pe care nu le-ai învăţat de la mama ta

Cu siguranţă că ne plac aceste reţete. Mâncarea făcută cu carne tocată este parcă mai gustoasă şi mai rapidă. Şi, în plus, unele dintre cele mai îndrăgite mâncăruri româneşti se fac cu carne tocată – mici, sarmale, chiftele, ardei umpluţi, drob.

Începem însă acest articol prin a vă atenţiona să nu cumpăraţi carne tocată la întâmplare, din primul magazin ieşit în cale. Există o mare probabilitate să mâncaţi carne de o calitate îndoielnică, îmbunătăţită cu mulţi aditivi, ca să aibă un aspect plăcut. Cea mai bună soluţie? Să tocaţi carnea acasă sau să mergeţi la o măcelărie care oferă serviciul de a toca carnea pe care aţi ales-o.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem 10 reţete cu carne tocată care ar putea rivaliza la bunătatea gustului cu sărmăluţele:

Orez cu carne tocata de vitel

Spaghete cu carne tocata si legume

Salata mexicana cu carne tocata de vita

Chili con carne de pui

>Pagina 2: Urmatoarele 6 retete

Facebook Comments

,

Lasă un răspuns