Ce să mai întindem pe pâine

Cei mai mulţi dintre noi suntem obişnuiţi că dimineaţă să mâncăm un sandviş. Adevărul este că e şi foarte simplu: doar iei o felie de pâine, care cel mai adesea este deja feliata şi pui pe ea ceva. Iar dacă te răsfeţi cu adevărat adaugi lângă şi un castravete sau o ridiche.

Până aici toate bune şi frumoase, poate că pâinea este integrală, pentru legume nu avem de spus decât de bine… problema apare însă referitor la ce anume punem rapid pe pâine. Cel mai adesea este o şuncă sau un salam, iar asta nu mai este bine. Ele intră în categoria alimentelor care nu sunt recomandate. Haideţi să vedem cu ce le-am puea înlocui, ca să ne hrănim sănătos şi să ne săturăm rapid:

Pasta tartinabila de post

Pasta de legume

Pasta de fasole

Pasta din branza tofu

Pasta de masline

Pateu de ciuperci, 2 retete de post

Pate din broccoli

Pasta tartinabila de peste

Pasta de sardine cu unt si mustar

Pasta de ansoa cu usturoi

Pasta tartinabila de avocado si somon fume

Pasta de ton cu iaurt

Pasta de ton cu castraveti

Pasta de unt cu macrou afumat

Pate de peste

Pasta tartinabila de branza

Pasta de avocado si branza de capra

Pasta de branza cu ceapa

, , ,