Autentificare

Înregistrare

Ce să mănânci / ce să nu mănânci ca să slăbeşti în două săptămâni


Este adevărat că toată viaţa trebuie să ai grijă la dieta ta, însă unele momente sunt mai speciale şi chiar eşti dispusă ca pentru două săptămâni să nu mai cedezi niciunei tentaţii ca să arăţi cât mai bine. Poate să fie vorba despre o nuntă sau de plecat în concediu la mare. Toate ne-am dorit la un moment dat să fie o formulă care în două săptămâni să facă diferenţa si sa ne ajute sa aratam mai putin pufoase.

Şi, ei bine, chiar există. Sfaturile vin de la antrenorul celebrităţilor, David Kirsch

Dacă vrei ca în două săptămâni să scapi de aspectul pufos nu trebuie să mănânci deloc. Şi aş vrea să subliniez deloc ca să fie destul de clar că nu se acceptă excepţii:

-> Pizza, pâine, paste, biscuiţi. Adică toţi aceşti carbohidraţi procesaţi. În principiu renunţa la tot ce conţine faină, chiar dacă faci tu în casă. Asta va ajuta foarte rapid la formarea unui abdomen mai plat.

-> Cartofi. Deşi sunt sănătoşi şi nutritivi, pentru 2 săptămâni renunţa cu totul la ei ca să grăbeşti procesul de slăbire.

->Lactate. Nu este nimic în neregulă cu lactatele în general, insa mulţi oameni se balonează din cauza lor. Aşa că dacă vrei să arăţi cât mai bine posibil într-o anumită zi, taie lactatele pentru o perioadă.

-> Dulce. Fără dulce deloc, în nicio cantitate, fie chiar şi o linguriţă de zahăr în cafea. De altfel, este bine în general să reduci consumul de cafea la o cană pe zi.

-> Fructe. Fructele sunt dulci şi acesta este motivul pentru care, timp de 2 săptămâni, renunţi şi la ele.

-> Alcool. Este cumva de la sine înţeles. Pe lângă faptul că are multe calorii, îţi şi subminează hotărârea de a ţine o dietă strictă.

La care se adăugă câteva interdicţii generale, de bun simţ: fără prea multe grăsimi (fie din carne sau avocado sau ulei sau seminţe), fără prăjeli.

Ce poţi să mănânci
Ei bine, aceasta nu este o dietă în sensul clasic al cuvântului. Nu îţi spune nimeni să mănânci dimineaţă un ou cu un morcov. Cât timp respecţi restricţiile poţi mânca orice.

Poţi mânca peste sau carne de pui, poţi mânca legume, fie gatite sau nu, poţi mânca naut, fasole, quinoa, orez brun, mazăre. Dimineaţă sau seara optează pentru ouă cu spanac. Nu uita de supe, ca să te şi hidratezi.

Spanac cu orez

Ciorba de loboda

Quinoa cu creveti

Pare dificil, însă nu imposibil. Şi, garantat, în două săptămâni de abţinere efectul pozitiv este vizibil. În plus, te simţi şi mult mai energizat şi cu o stare de spirit mai bună. Exact ceea ce îţi doreai pentru ziua ta perfectă.

,