Autentificare

Înregistrare

Cum se prepara escalopul de curcan

Mod de preparare rulouri de curcan cu merisoare

Intr-un vas cu ajutorul unui mixer procesam merisoarele, strugurii. Punem apoi intr-o sita continutul si pastram siropul.

Luam fiecare escalop de curcan, il umplem cu compozitia de fructe, il rulam si il legam cu o sfoara.

Intr-o tigaie, incingem uleiul incat sa incapa rulourile de curcan. Adaugam rulourile si le rumenim pe toate partile.

Adaugam apoi in tigaie, siropul de fructe si vinul si lasam totul sa fiarba. Punem un capac si lasam totul la fiert la foc mic cca 20 de minute, pana cand curcanul este fraged si bine gatit. Intoarcem rulourile dupa primele 10 minute.

Luam rulourile din tigaie iar in lichidul ramas punem amidonul dizolvat in apa si mai fierbem 2 minute.

Se servesc cu sosul din tigaie. Sunt delicioase si foarte fragede!

Pofta buna!