Pastrav la cuptor II

Ingrediente:
2-3 bucati pastrav,
1 felie paine,
2-3 linguri ulei,
2-3 catei usturoi,
1 ceapa,
1/2 pahar vin alb sec,
2-4 ciuperci,
30 g unt,
2 rosii,
2 lingurite patrunjel tocat fin, sare, piper, ulei,

Mod de preparare:
Pestele se spala, se curata de solzi, se curata de maruntaie, se scoate sira spinarii( se despica pe spate, nu pe burta!), nu se sepata complet cele doua jumatati, se presara cu sare si piper. Painea sfarmata se prajeste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, se lasa la calit. Se umple pestele cu aceasta compozitie si se prajeste la foc domol, pentru 10 minute. Se taie ciupercile si se calesc in unt, se adauga si rosiile taiate felii. Pestele se aseaza pe farfurie si se adauga sosul de ciuperci si se presara patrunjel tocat fin.