Autentificare

Înregistrare

Meniu saptamanal – saptamana II octombrie


Crearea unui meniu ne scuteste de bataia de cap din cursul saptamanii, mai ales ca timpul este limitat in cea mai mare parte, asa ca este un obicei foarte bun.

In plus, si cheltuim mai putin. ( Nu mai suntem nevoiti sa cumparam pe „fuga” atunci cand ne intoarcem de la serviciu, sau sa aruncam din mancarea pe care am cumparat-o de la fastfood pe care nu o consumam ).

Criterii meniu saptamana II din octombrie:

Odata frigul instalat, vom consuma mai multe lichide benefice pentru organism in aceasta perioada ( supe; ciorbe; creme de legume ).

Inceputul de saptamana va fi cu un meniu lejer, pana ne „acomodam „… exact ca un inceput de saptamana la serviciu ( mai „amortiti „dupa o duminica ).

La alcatuirea meniului, vom tine cont de fiecare data  si de zilele de post ( miercurea si vinerea ) si mai ales sa consumam o data pe saptamana peste si lactate.

Meniu pentru o saptamana luni-duminica

Luni ( se va consuma ciorba care a ramas de duminica  )

Ciorba din oase de porc

Branza de vaci cu smantana si mamaliga

Mamaliga, reteta simpla

Fructe de sezon sau  compot din fructe

Marti

Supa de taietei

Piept de pui cu mazare

Salata combinata de varza alba

Placinta cu mere si gris, usora si rapida

 
>> Pagina doi: Meniu Miercuri, Joi, Vineri

Facebook Comments

, , ,

Lasă un răspuns