Crearea unui meniu ne scuteste de bataia de cap din cursul saptamanii, mai ales ca timpul este limitat in cea mai mare parte, asa ca este un obicei foarte bun.
In plus, si cheltuim mai putin. ( Nu mai suntem nevoiti sa cumparam pe „fuga” atunci cand ne intoarcem de la serviciu, sau sa aruncam din mancarea pe care am cumparat-o de la fastfood pe care nu o consumam ).
Criterii meniu saptamana II din octombrie:
Odata frigul instalat, vom consuma mai multe lichide benefice pentru organism in aceasta perioada ( supe; ciorbe; creme de legume ).
Inceputul de saptamana va fi cu un meniu lejer, pana ne „acomodam „… exact ca un inceput de saptamana la serviciu ( mai „amortiti „dupa o duminica ).
La alcatuirea meniului, vom tine cont de fiecare data si de zilele de post ( miercurea si vinerea ) si mai ales sa consumam o data pe saptamana peste si lactate.
Meniu pentru o saptamana luni-duminica
Luni ( se va consuma ciorba care a ramas de duminica )
Branza de vaci cu smantana si mamaliga
Fructe de sezon sau compot din fructe
Marti
>> Pagina doi: Meniu Miercuri, Joi, Vineri
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)