Menu Special de Revelion – partea a-2-a

Champanie

Champanie – La Multi Ani !

Dupa ce in prima parte a meniului de revelion am inceput cu cocktai-uri, si ceva mancaruri fine, sa continuam in aceeasi nota. Noaptea de revelion e lunga….

Avem cocktail-uri speciale, aperitive fine si companie placuta.

Sunteti pregatiti pentru o noua surpriza culinara pe platoul gastronomic? Avem in plan un fel consistent dar usor de mancat si foarte bun dupa zilele de Craciun in care carnurile grele si sarmalele au predominat.

Sashimi la farfurie (a nu se confunda cu Shaorma la farfurie !).

Ingrediente: ton proaspat, somon proaspat, coriandru sau patrunjel, castravete verde, lamaie, avocado.

Pana la trecerea in noul an mai avem putin timp si pentru o pastila de umor pregatita de cunoscutul comic englez, Mr Been.

Reteta curcan de craciun

Speram ca nu v-a inspirit aceasta reteta ci doar v-a amuzat, iar noi vom trece repede la un desert cu aroma de Champagne.

Champagne crème parfait – Crema parfait cu sampanie

Aproape fara sa ne dam seama orologiul se pregateste sa bata de miezul noptii si sa ne anunte ca un nou an va incepe in curand. Pregatiti paharele si sampania ca numaratoarea inversa a inceput. 5,4,3,2,1. La Multi Ani 2018!!!

Va uram sa aveti un an nou linistit, cu momente frumoase si cu sanatate si va lasam sa petreceti in continuare, iar la final nu putem sa va spunem decat: Happy New Year!

ABBA – Happy New Year !!

iar pentru nostalgici, ceva din “vinoteca de aur” (sau videoteca de aur;) – Toma Caragiu si Sorcova asa cum vedeam la programele de revelion dupa ora 12 noaptea :

prima parte a meniului de revelion

, , ,