Autentificare

Înregistrare

Ardei umplut cu carne si marar

Ingrediente:
Carne tocata
Marar
Ardei gras rosu
Piper
Putina sare
Rosii
Castraveti murati

Mod de preparare:

Ardei umpluti cu carne si marar este o reteta usoara, ce nu necesita ardei copti.

Pune carnea tocata la cuptor timp de 20 de minute maxim, apoi ia niste marar si toaca-l marunt si pune-l intr-o ceasca mica.

Din rosii se face un sos de rosii pe care il pui apoi la incalzit timp de 5 minute. Apoi, adaugi sarea si piperul. Sosul acesta se pune intr-o cana, separat.

Se ia carnea tocata de la cutor si se unge cu acest sos de rosii. Restul de sos se pune intr-o tava separata. Apoi, aseaza carnea tocata in ardeii necopti, taiati pe jumatate, ca barcutele. Deasupra pune mararul tocat, piper si putina sare. Deasupra, in mijloc, cateva feliute de castraveti murati, taiati pe lung.