Cum se pregatesc biscuitii amaretti umpluti cu crema mascarpone
Intr-un bol se va pune crema mascarone, frisca lichida batuta tare separat intr-un bol, zaharul pudra, zaharul vanilat, mixandu-se cca 1 minute ( cat se vor combina ingredientele), obtinandu-se o crema catifelata, fina.
Bolul cu crema obtinuta se va da la rece in frigider cca 10-15 minute ( pentru a se intari putin ).
Cafeaua instant se va dizolva intr-un bol cu apa fierbinte ( optional se poate adauga 1 lingurita de zahar ), adaugat si romul, lasand la o parte pana la momentul folosiri ( sa fie calduta, nu fierbinte ).
Biscuitii Amaretti se vor rasturna din pungi intr-un bol ( pentru a fi mai usor de asamblat ), apoi luati doi cate doi si umpluti cu cate o lingurita rasa din crema mascarpone.
Dupa asamblarea, biscuitilor amaretti se vor cufunda in cafeaua instant calduta, doar cate 1 secunda, nu mai mult, apoi trecuti prin nuca de cocos si asezati pe un platou, care va fi pregatit pentru servire.
Pentru aspect, platoul cu biscuitii amaretti umpluti se vor tine la rece pana la servire.
SAVURARE PLACUTA !!!