Autentificare

Înregistrare

Bors de primavara

Ingrediente:
1 legatura de ceapa verde,
1 fir usturoi verde,
4 legaturi de loboda,
2 legaturi de stevie,
10 frunze de spanac,
1 lingura de orez,
2 cartofi,
1 lingura bulion,
1 legatura marar,
1 legatura de patrunjel,
1 legatura de leustean,
sare, piper,

Mod de preparare:
Se curata si se spala bine toate zarzavaturile. Ceapa si usturoiul tocate marunt, orezul spalat si cartofii taiati in cubulete, se pun la fiert in 2 litri de apa. Cand sunt aproape fierte, se adauga frunzele de loboda, stevie si spanac taiate in fasii, apoi se pune bulionul, sarea si piperul.
Dupa ce s-au fiert toate zarzavaturile, se pune borsul si se lasa sa dea intr-un clocot.
Se ia oala de pe foc si se adauga verdeata taiata marunt.