Autentificare

Înregistrare

Carne de miel cu masline

Ingrediente:
300 g carne miel,
3 rosii,
1 ceapa,
50 g masline verzi,
50 g masline negre,
1 ardei iute rosu, 1 lingurite rozmarin,
5 linguri apa,
1 lingurita sos pesto,
sare, piper,

Mod de preparare:
Carnea se taie in bucatele mici sau fasii cat mai subtiri(se prajeste mai usor), se prajeste 10 minute in ulei incins. Rosiile se tin 30 secunde in apa clocotita, pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie in cubulete, ardeiul iute se curata de seminte si se taie marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Cand devine translucida se adauga rosiile. Se lasa 5 minute. Se adauga apoi maslinele, ardeiul rosu, rozmarinu, carnea de miel, apa si pesto. Se lasa 20 minute, la foc domol. Se serveste calda

Facebook Comments