Autentificare

Înregistrare

Cartofi cu kaiser

Ingrediente:
1 kg cartofi,
2 cepe,
2 fire de praz,
2 rosii,
6 oua,
200 g kaizer,
1 legatura de patrunjel,
100 g smantana,
50 g cascaval,
1 lingurita de unt,
sare, piper,

Mod de preparare:
Cartofii intregi se pun la fiert. Ceapa si prazul se taie rondele, apoi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Rosiile se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas uns cu unt se aseaza felii de kaizer atat pe fundul vasului, cat si pe partile laterale. Cartofii se curata de coaja, se taie felii si se aseaza peste kaizer, se adauga rondelele de praz, rondele de ceapa si felii de rosii. Ouale se bat, pune sare, piper. Jumatate din compozitie se toarna peste cartofii din vas, se presara apoi patrunjelul tocat marunt, se acopera cu alt strat de cartofi, apoi cu restul de felii de kaiser. Se toarna restul de oua, se rade cascavalul peste toata compozitia si se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute.