Autentificare

Înregistrare

Chec de legume

Ingrediente:
3 morcovi,
1 ceapa,
1 tija de telina,
4 oua,
4 linguri ulei masline,
150 g faina,
1 pliculet praf de copt,
80 g casacaval/branza rasa,
80 g jambon,
zeama de la 1/2 lamaie,
sare, piper, nucsoara, unt,

Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180ºC. Ceapa si telina se toaca marunt, morcovii se rad, jambonul se taia bucatele. Se pun toate la calit intr-o lingura de ulei, se lasa 10 minute. Ouale se bat cu restul de ulei, se adauga branza, zeama de lamaie, nucsoara, sare, piper. Se adauga faina in ploaie si praful de copt. Se amesteca pana se obtine un aluat omogen. Amestecul obtinut se amesteca cu legumele calite. Se varsa toate intr-o tava de chec unsa cu unt. Tava se da la cuptor, la 180ºC, pentru 40 minute. Se serveste calda sau rece cu salata.