Chec umplut cu crema

Ingrediente:
1 ceasca cu zahar,
1 ceasca cu apa calda,
2 lingurite cu drojdie uscata,
2 cesti cu faina,
7 linguri cu margarina vegetala,
1 ceasca de coni­ac,
1 lingura cu coaja rasa de lamaie,
1 ceasca nuca macinata,
1 lingura cu apa rece,
Crema:
6 linguri margarina,
1 ceasca zahar pudra,

Mod de preparare:
Se dizolva drojdia in putina apa caldu­ta cu o lingurita de zahar. Se lasa 5-10 minute la loc cald, pana ies la suprafata bule de aer. Intr-un vas mare se amesteca o ceasca cu zahar si una de faina. In alt vas mic se pun pe foc 4 linguri cu margarina, se bat cu furculita pana se racoreste si se toarna peste drojdie, cu coniacul si coaja de lamaie. Se amesteca si se adauga peste faina cu zahar. Se framanta pana se obtine o compozitie omogena. Se tapeteaza o forma mare cu ulei, se pune hartie speciala pentru prajituri, se toarna compo­zitia si se lasa sa creasca la loc cald 60 minu­te, inainte de a fi pus la cuptor se garniseste cu o glazura obtinuta din restul de margarina topita, restul de zahar, nuca pisata si o lingura cu apa rece. Se da la cuptor potrivit 40 minute. Dupa racire, se taie bucati, fiecare bucata se taie in doua, transversal si se umplu cu crema obtinuta din margarina, zahar pudra si vanilie.