Vrei un aperitiv sănătos şi care se face destul de rapid? Îţi propunem chiftele cu brânză şi spanac. Durează cam 30 de minute să fie gata, din care doar 10 lucrezi efectiv
Ingrediente pentru chiftele cu brânză şi spanac
2 mâini de frunze de spanac
1 cană de pesmet
2 căni de brânză dată pe razătoare (eu am ales mozzarella)
1 ou
sare, piper
Cum se fac chiftelele cu brânză şi spanac
Dai drumul la cuptor ca să se încingă. Pe o tavă întinsă pui o hârtie de copt şi o ungi cu un pic de ulei.
Într-un castron mare amesteci toate ingredientele.
Faci pasta sub formă de biluţe pe care le pui pe hârtia de copt.
Se ţin la cuptor între 10 şi 15 minute, până când devin aurii.
Trucuri şi idei
Se pot servi împreună cu un sos de roşii. Vezi aici reţeta
Poţi folosi şi spanac congelat, dar ai grijă să îl dezgheţi şi să îl laşi să se scurgă înainte.
Video
Urmariti video de mai jos pentru a vedea cum se fac. In plus, veti vedea ca pot sa fie pastrate si la frigider, in punga cu fermoar pentru a fi coapte peste cateva zile.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)