Autentificare

Înregistrare

Chifteluţe de broccoli, perfecte la dieta

Poate că aţi auzit de chifteluţele din cartofi pe care americanii le iubesc atât de mult şi le numesc în mod duios tater tot. În principiu ele sunt cartofi copţi amestecaţi cu brânză, modelati ca o bila şi puşi la cuptor din nou ca să devină crocanţi.

Ei bine, ceva similar vom încerca şi noi acum. Doar că am înlocuit cartofii cu broccoli. Si vor iesi chiftelute delicioase. Pam .Pam.

Ingrediente
Broccoli. Luaţi suficient cât să umpleţi două căni de bucăţele de broccoli.
Ouă. 2 ar trebui să fie suficiente.
O ceapă mică. Pe care o tăiaţi mărunt.
O jumătate de cană de fulgi din pesmet Panko. Aceşti fulgi sunt un pic diferiţi de pesmetul pe care îl găsiţi în mod obişnuit în magazine. Ei sunt originar din Japonia şi duc la o crustă pe mâncare mult mai uşoară şi crocantă.
Sare şi piper după gust

Paşi
Daţi drumul la cuptor să se încălzească. Setaţi-l la 200 de grade Celsius.
Puneţi apă la fiert într-o oală şi lăsaţi bucăţelele de broccoli în ea sa fiarba în jur de 2 minute. Le lăsaţi să se răcească şi apoi le tăiaţi mărunt.
Într-un castron mare amestecaţi broccoli cu restul ingredientelor.
Luaţi o lingură din amestec, îi daţi o formă în mână şi apoi îl aşezaţi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Când este toată compoziţia mutată în tavă ţineţi la cuptor în jur de 20 de minute.
Se mănâncă calde.

Video