Autentificare

Înregistrare

Ciorba de legume cu aripioare de pui

Ciorba de legume cu pui este fara indoiala cea mai des inalnita la noi. Va propunem o varianta a ei, facuta fara bors si cu aripioare de pui

Ingrediente pentru ciorba de legume cu aripioare de pui

5-6 aripioare de pui,
1 morcov,
1 radacina de patrunjel,
1 telina mica,
1 ceapa,
cateva buchetele de conopida,
1 ardei verde,
1 dovlecel,
2 rosii,
1 legatura patrunjel,
sare, 1/2 bors(optional)

Cum se face ciorba de legume cu aripioare de pui

Aripioarele se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza.

Ceapa se toaca marunt; radacina de patrunjel, morcovul, telina sedau pe razatoare, dovlecelul se taie cubulete.

Set de cutite cu tocator

 

Daca vrei sa faci ciorba repede atunci trebuie sa ai un set de cutite cu care te impaci foarte bine. Sa fie ascutite, sa fie usor de manuit. Ar fi bine si sa nu coste o avere, chiar daca nu iti iau ochii ca design. Noi le recomandam pe acestea, de la emag.

 

 

 

Legumele se pun peste carne dupa ce aceasta nu mai face spuma si se lasa la fiert.

Rosiile sunt tinute 30 de secunde in apa fierbinte pentru a indeparta cu usurinta pielita si apoi sunt tocate marunt.

Se adauga rosiile peste legume, cand acestea sunt fierte.

Se mai lasa sa dea un clocot, se adauga sare si verdeata tocata fin.

Video

Vrem sa va aratam o alta varianta, fara rosii, insa cu usturoi si cu dovleac, asa cum se consuma in America Latina