Autentificare

Înregistrare

Ciorba de fasole cu ciolan in paine

Ciorba de fasole cu ciolan in paine

Delicioasa, speciala si consistenta. Ciorba de fasole cu ciolan in paine poti sa o pregatesti atunci cand doresti o calatorie  in timp, inapoi la traditii si nu este asa de greu de facut precum pare. Daca o faceti o data, o sa vedeti ca e floare la ureche.

 Ingrediente pentru ciorba de fasole cu ciolan in paine

Pentru ciorba avem nevoie de :

400 grame de fasole boabe (lasata cateva ore la inmuiat in apa rece)

un ciolan afumat

un morcov

2 cepe mici

o jumatate de ardei rosu

2 linguri de amestec de radacinoase( pastranac,  telina, patrunjel)

o cutie de 300 de grame de rosii decojite taiate cubulete

100 ml suc rosii

o crenguta de cimbru

o foaie de dafin

o legatura de verdeata : patrunjel/ leustean

Ingrediente pentru paine

Pentru 2 farfurii de paine avem nevoie de

500 grame de faina

250 ml apa ,

25 grame de drojdie proaspata,

o lingura de ulei de masline,

sare.