Autentificare

Înregistrare

Ciorba de legume cu ciuperci

Ingrediente:
2 cartofi potriviti
1 ceapa mare
1 morcov
1 conopida
1 radacina patrunjel
1 conopida mica
2-3 ciuperci champignon
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 legatura patrunjel
2 catei usturoi
sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in ulei, intr-o oala inalta. Se lasa 2-3 minute, pana devine sticloasa. Legumele se curata si se toaca marunt. In oala , peste ceapa calita, se adauga apa (2 litri) si se pot adauga 2 cuburi knorr.

 

 

Se lasa la fiert, la foc moderat, 30 minute. Se adauga 1 mana de fidea sau taitei de casa. Se mai lasa pana se inmoaie fideaua, 2-3 minute. Se ia de pe foc, se adauga usturoiul pisat si patrunjelul maruntit.

 

 

!Tips:

Ceapa se poate cali in unt!

Ciorba poate fi acrita cu zeama de varza sau bors!

Facebook Comments