Autentificare

Înregistrare

Ciorba de mazare

Atunci cand ai la dispozitie cartofi noi si mazare proaspat scoasa din pastai trebuie sa incerci o ciorba de mazare. Si, ca sa ii simti gustul, nu adaugi prea multe ingrediente. Va fi pertecta chiar asa

Ingrediente de ciorba de mazare

1 cana mazare verde boabe,
2 morcovi,
2 radacini patrunjel,
1 legatura marar,
1 ceapa,
5-6 cartofi noi,
sare, ulei

Cum se face ciorba de mazare

Cartofii, morcovii si patrunjelul se curata si se taie rondele subtiri.

Ceapa tocata marunt se pune la calit in ulei 2-3 minute.

Se adauga apoi morcovii si patrunjelul. Se mai lasa 1-2 minute, amestecandu-se.

Se aduga apoi cartofii si mazarea.

Dupa acea se toarna 2,5 l apa care clocoteste deja si se lasa la foc mic.

Dupa 20-25 minute se pune sarea si mararul tocat marunt si se inchide focul.

Sursa foto