Autentificare

Înregistrare

Ciuperci in coca de clatite

Ciuperci in coca de clatite

 

Mod de preparare ciuperci in coca de clatite

Luam palariile ciupercilor si le spalam bine. Le asezam apoi pe un servet din tifon, le presam putin cu palma sa se scurga mai bine apa, apoi adaugam sare si piper.

Intr-un castron de 1 l punem oul, 50 ml lapte, untdelemnul, romul, 1/2 lingurita de sare si se amesteca bine. Adaugam apoi faina si mixam bine pana dispar cocoloasele. Adaugam  apoi putin, cate putin, restul de lapte.

Punem la incins tigaia goala si dupa ce e incinsa bine, adaugam ulei cat sa acopere toata suprafata. Trecem apoi cate o ciuperca prin compozitia de clatite si le punem in tigaie cat sa nu se atinga.

Se rumenesc cateva minute pe ambele parti  si se servesc fierbinti. Se pot si reincalzi la cuptor daca le punem cu 10 minute inainte de servire.

Pofta buna!