Autentificare

Înregistrare

Clatite umplute cu ciuperci si cascaval

Clatite cu ciuperci si cascaval la cuptor

 Mod de preparare clatite umplute cu ciuperci si cascaval

Pregatim aluatul obisnuit pentru clatite cu faina, oua si lapte. Luam o tigaie pe care o ungem cu ulei si incepem sa prajim clatitele. Trebuie sa ne iasa cca 8 clatite mai groase decat de obicei, pe care le punem deoparte.

Pregatire umplutura
Curatam ciupercile de pielita si pastram coditele, le taiem felii si apoi le punem intr-o tigaie incinsa cu uleiul de masline. Adaugam usturoiul curatat, taiat marunt si le calim vreo 7 minute. Intre timp, batem cele  2 oua, adaugam peste smantana si punem sare si piper.

Luam clatitele pa rand si le umplem cu ciupercile si ½ din cascavalul ras.  Le asezam frumos intr-un vas de yena/tava de cuptor, dupa care turnam oul batut cu smantana si restul de cascaval ras. Le punem in cuptorul incins bine in prealabil si le lasam 10-15 minute, pana se topeste bine cascavalul.

Pofta buna!