Retete pentru cocktail-uri vegetale
Ingrediente reteta cocktail vegetal cu portocale si patrunjel
2 portocale ( zeama)
1/2 legatura patrunjel/spanac
2 linguri miere de albine
2 linguri zeama lamaie
Ingrediente reteta cocktail vegetal cu mere si telina
1 cana suc de mere
cateva frunze de telina
1 morcov
2 linguri miere de albine
Totul se vor amesteca in blender si servit cocteiulul imediat cu cuburi de gheata.
Ingrediente reteta cocktail vegetal suc de rosii, ardei gras si morcov
1 cana suc de rosii
1 ardei gras
1 morcov
1 mar verde
1 felie de sfecla rosie
cateva frunze de telina/patrunjel/busuioc
zeama de lamaie ( dupa gust )
Totul se va mixa in blenderul de bucatarie si servit imediat.
Optional, cocktail-uri se pot prepara din diferite bauturi alcoolice, combinate dupa fantezia fiecaruia si in proportii diferite.