Autentificare

Înregistrare

Cotlete de porc cu ceapa si mere

Cotlete cu mere si ceapa rosie si mustar

Aceasta reteta are tot ceea ce iti place.O mancare  de toamna….gustoasa, plina de arome si echilibrata, astfel dulceata  merelor si a ceapei facand o echipa buna cu carnea de porc.

Cu gustul delicat si  multe arome, aceasta mancare trebuie sa o incercati, daca nu in weekend macar pentru o masa mai speciala!

Ingrediente cotlet de porc cu ceapa si mere

3-4 cotlete cu os/cotlete dezosate

2 cepe rosii

2 mere verzi ( au textura tare )

3-4 linguri ulei vegetal+ un cub de unt ( 1 lingura )

1 lingura miere de albine topita

1 lingura de rozmarin uscat sau proaspat

cimbru proaspat

1 lingurita salvie uscata

4 linguri faina alba ( ptr tavalit cotletele )

3 linguri de mustar

500 ml supa carne/legume/apa

sare, piper