Autentificare

Înregistrare

Creveti cu branza Feta

Creveti cu branza Feta

Cum se fac creveti cu branza Feta

Intr-un WOK sau o tigaie cu pereti inalti in care se va pune uleiul la incins, se va adauga ceapa taiata marunt la calit, agitandu-se tigaia 4-6 minute, urmand usturoiul, condimentele si vinul alb, lasand la gatit cca 1 minut.

Rosiile maruntite de la cutie se vor adauga impreuna cu sucul lor propriu, aducandu-se totul la fierbere cca 5-8 minute, pana se va ingrosa sosul.

Crevetii preferti si decorticati se vor adauga in cratita la gatit pana devin roz, amstecandu-se ocazional cu o spatula ( avand grija a nu sfarama crevetii ).

Dupa gatire, creveti  se vor transfera pe un platou peste care se va pune bucati de branza Feta, maslinele si patrunjelul proaspat tocat fin.

Optional, acest gen de preparat se poate servi peste un orez fiert sau paste, iar pentru un gust picant se poate presara un praf de ardei iute macinat.

POFTA BUNA !!!