Autentificare

Înregistrare

Dovlecei umpluti cu ficat de pui

Ingrediente:
4 dovlecei,
400 g ficat de pui,
1 ceapa,
3 linguri orez,
2 catei de usturoi,
2 linguri pasta de tomate,
1 legatura marar,
sare, piper,

Mod de preparare:
Dovleceii se curata, se taie jumatate, si se scoate miezul. Ficatul se spala si se fierbe 20 minute, apoi se da prin masina de tocat. Ceapa se marunteste si se caleste, se adauga si orezul, apoi se toarna peste ficat, se pune sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii, se pun intr-un vas cu putin ulei si apa cat sa-i acopere jumatate si se lasa la cuptor 20 minute. Usturoiul se piseaza, se adauga pasta de tomate si un pahar de apa si se fierbe 10 minute. Sosul format se adauga in vasul cu dovlecei si se mai lasa 5-10 minute sa patrunda in dovlecei. Dovleceii se servesc cu marar tocat pe deasupra

Facebook Comments