Autentificare

Înregistrare

Drob de miel cu branza si alune

Drob de miel cu branza

Un aperitiv surpriza (pe langa cunoscutul drob de miel obisnuit)  pe masa festiva de Paste, cu care ne vom incanta prietenii invitati, care nu-si  vor da seama ce fel de carne s-a folosit, ci doar va fi un mare WOW !

Este o reteta usor de facut, doar cu ingrediente  mai putin folosite  la un drob obisnuit.

Ingrediente drob de miel cu branza si alune

maruntaie de miel +500 g carne macra de miel (rinichi; ficat; splina; limba;plamani; inima)

200 g branza de oaie (sau telemea putin sarata de consistenta tare)

2 cepe potrivite

5 legaturi ceapa verde

100 gr  alune

1 legatura marar

1 ardei gras rosu

4 oua crude + 2 oua fierte tari

ulei vegetal (pentru sotat ceapa)

100 g pesmet (cca 5 linguri)

1 ou crud+ 50 ml smantana de gatit (pentru decor suprafata drob, inainte de cuptor)

sare, piper.

Set de 3 tavi