Autentificare

Înregistrare

Fazan la cuptor

fazan la cuptor

Ingrediente:

1 fazan
3 catei usturoi
sos de rosii
putin unt/ulei de masline
1 pahar de vin rosu
foi de dafin
rozmarin
sare, piper

Mod de preparare:

Daca ai dat peste aceasta reteta, inseamna ca azi gatesti o delicatesa. ­čÖé
Pasarile de vanat sunt aproape sarace in calorii, grasimi si colesterol, dar bogate in proteine, fier si vitamine din complexul B.
Carnea de fazan e gustoasa, sanatoasa si nu atat de greu de pregatit precum suntem tentati sa credem. Hai sa vedem!

PASI:

Pasul 1:
Cu o zi inainte de preparare, unge carnea cu putin unt/ulei si las-o in frigider la fezandat cu sare, piper, condimente si un pahar de vin rosu.

Fazan La Cuptor  pregatire


Pasul 2:
A doua zi scoate carnea de la rece si unge bine fazanul cu sosul format peste noapte.

fazan_la_cuptor2


Pasul 3:
Adauga usturoiul taiat feliute si baga la cuptor la foc mic (180 de grade) pentru aproximativ 2 ore.

fazan_la_cuptor

Recomandare importanta : Adauga in tava putina slanina – carnea de vanat e in general uscata!

fazan la cuptor