Autentificare

Înregistrare

File de peste cu sos de mustar

File de peste cu sos de mustar

Cum se face file de peste cu sos de mustar

Fileul de peste ( la alegere ) se va asezona cu sare, piper pe ambele parti, apoi optional se va praji in ulei, se va face pe grill sau la cuptor pe hartie de copt ( stopit cu putin ulei ).

Cum se face sosul de mustar

Intr-un bol se va pune mustarul, vinul alb, ienibahar, zeama de lamaie ( 1-2 linguri pentru inceput, apoi dupa gust ), sare si piper, amestecandu-se totul cu un tel, pana ce ingredientele se vor combina in totalitate, formandu-se un sos fin de mustar.

La aceasta reteta fileul de peste noi l-am pregatit pe grill, stropit cu putin ulei vegetal.

Dupa gatire, fileurile de peste le-am asezat pe un platou, peste care s-a turnat sosul de mustar, apoi decorat pentru aspect cu cateva felii de lamaie/portocala si servit la masa, alaturi de o salata verde sau cartofi natur.

POFTA BUNA !!!