Fursecurile bunicii

Partea buna la fursecuri este ca nu trebuie sa fii deloc un bun bucatar ca sa iti iasa bine. Iar ingredientele se amesteca foarte rapid, fara sa ai nevoie de vreun robot de bucatarie. Nu iti bati capul nici sa intinzi aluatul pentru ca este usor sa il intinzi direct in tava.

Ingrediente pentru fursecurile bunicii

100 g faina,
100 g zahar,
o lingura rasa cu gris,
coaja rasa de la o lamaie,
2 oua,
o ceasca lapte,
130 g unt,
un varf de cutit sare
sirop de fructe, la alegere

Cum se fac fursecurile bunicii

Untul se topeste la bain-marie, se adauga apoi zaharul, ouale batute, laptele, grisul, coaja de lamaie, se amesteca continuu, se adauga si faina.

Compozitia formata se varsa intr-o tava care se introduce la cuptor.

Se scoate, se taie romburi sau diverse forme si se stropesc cu sirop.

Sursa foto