Autentificare

Înregistrare

Ghiveci cu carne de porc

Morcov, cartofi , mazare, sos si carne de porc

Ummm!..nu putem sa lasam vara sa treaca fara un ghiveci din  cateva legume, iar pentru un gust mai bun folosim carne de porc…si de ce nu!,..  ar spune bunica, cu asta s-a trait mereu.

Sa incercam a face ghiveciul, asigurandu-va ca aunci cand va fi gata, gustul carnii de porc gatita va fi ca cel de caprioara:)))!..o vor manca si cei care nu se apropie de carnea de porc.

 

Ingrediente ghiveci cu carne de porc

1 kg carne porc slaba ( pulpa )

2 cepe mari

2 ardei grasi/gogosari

2 morcovi potriviti

3 cartofi

100 g de mazare

1 radacina pastarnac

5-6 rosii

1 capatina mica usturoi

500 ml suc rosii concentrat

1 pahar vin alb

verdeata, cimbru

ulei vegetal ( ptr prajit ..cca 100 ml )

sare, piper