Ummm!..nu putem sa lasam vara sa treaca fara un ghiveci din cateva legume, iar pentru un gust mai bun folosim carne de porc…si de ce nu!,.. ar spune bunica, cu asta s-a trait mereu.
Sa incercam a face ghiveciul, asigurandu-va ca aunci cand va fi gata, gustul carnii de porc gatita va fi ca cel de caprioara:)))!..o vor manca si cei care nu se apropie de carnea de porc.
Ingrediente ghiveci cu carne de porc
1 kg carne porc slaba ( pulpa )
2 cepe mari
2 ardei grasi/gogosari
2 morcovi potriviti
3 cartofi
100 g de mazare
1 radacina pastarnac
5-6 rosii
1 capatina mica usturoi
500 ml suc rosii concentrat
1 pahar vin alb
verdeata, cimbru
ulei vegetal ( ptr prajit ..cca 100 ml )
sare, piper
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)