Autentificare

Înregistrare

Ghiveci de legume cu carne de vita

Atunci cand faci ghiveci de legume la cuptor cu carne de vita umpli casa cu un miros care cheama pe toata lumea la masa. Poate ca nu este asa de usor de pregatit, insa rezultatul este pe masura.

Ingrediente pentru ghiveci de legume cu vita

500 g carne vita,
2 cepe,
1/4 varza,
1 dovlecel,
3 morcovi,
3 cartofi,
o mana de mazare,
1/2 conopida,
1 vanata mica,
500 g rosii,
1 legatura patrunjel,
1 legatura marar,
200 ml ulei,
sare, piper,

Cum se face ghiveciul de legume cu vita

Carne de vita se taie bucatele si se fierbe pe jumatate.

Legumele se taie bucatele sau rondele, ceapa se toca marunt, varza fideluta, conopida se desface bucatele.

Se aseaza in straturi alternative de legume, bucatele de carne, verdeata tocata marunt.

Se termina cu un rand de rosii.

Se adauga uleiul, sare, piper,

Vasul se acopera si se da la cuptor sa fiarba incet.

Se lasa pana se inmoaie totul si se serveste cu smantana.

Video

Daca va place carnea un pic mai prajita le puteti face si separat, asa cum vi se arata in video de mai jos