Lasagna cu somon fume si spanac

Aceasta reteta de lasagna este foarte usoara. Si este si mult mai sanatoasa decat altele, intrucat foloseste carne de peste si spanac pentru umplutura. Reteta este scrisa pentru spanac congelat, ca sa stiti cum sa il folositi in cazul in care il aveti. Daca folositi spanac proaspat este la fel de simplu: il spalati si il opariti un pic dupa care il lasati sa se scurga.

Ingrediente pentru lasagna cu spanac

1 pachet de paste pentru lasagna,
300 g somon fume,
500 g spanac congelat,
100 g parmezan ras,
300 g smantana,
sare, piper, unt,

Cum se face lasagna cu spanac

Spanacul se decongeleaza cu mult timp inainte.

Cuptorul se preincalzeste la 210°C.

Pastele de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul si modul de fierbere indicat pe ambalaj.

Se unge cu unt, un vas dreptunghiular, suficient de adanc, se adauga un strat de lasagna, un start de somon, un start de spanac si parmezan. Se continua apoi in acelasi mod, cu restul de ingrediente.

Se adauga sare si piper si se acopera cu smantana si putin parmezan. Se da la cuptor pentru 25 minute.

Sursa foto