Ingrediente:
1 capatana usturoi,
sare, ulei
Mod de preparare:
Usturoiul se curata si se piseaza bine. Se freaca cu sare si se adauga treptat uleiul, picatura cu picatura, ca la maioneza. se poate adauga si apa.
Ingrediente:
1 capatana usturoi,
sare, ulei
Mod de preparare:
Usturoiul se curata si se piseaza bine. Se freaca cu sare si se adauga treptat uleiul, picatura cu picatura, ca la maioneza. se poate adauga si apa.
Avocado este un fruct care se „maturizeaza” in pom, dar...
Daca va doriti ca iarna sa aduceti vara in casa...
Cui ii plac bomboanele Rafaello? Daca va plac, atunci cu...
Recomand aceasta mancare sanatoasa si usoara, potrivita pentru zilele de...
Ingrediente chiftelute cu sos de ceapa si rosii 500 g...
Avocado este un fruct care se „maturizeaza” in pom, dar...
Pentru o garnitura sanatoasa, am ales astazi sa preparam broccoli...
Traditia spune ca in Joia Mare, se vopsesc ouale, de...
Prima zi de Paste este un adevarat festin: oua rosii, aperitive si...
© 2021 Gastropedia - retete culinare minunate. Retete traditionale, retete internationale, deserturi si recomandari de meniuri. Toate drepturile rezervate.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)