Autentificare

Înregistrare

Mancare marocana cu miel si masline

Ingrediente:
800 g pulpa miel,
200 g ceapa,
2-3 catei usturoi,
1 lingurita miere,
1 lamaie,
8-10 masline verzi(fara samburi,
1/2 lingurita coriandru pudra si cateva fire de coriandru verde,
1/2 lingurita ghimbir pudra,
sare, piper, ulei masline,

Mod de preparare:
Carnea se taie bucatele, se rumenesc in ulei de masline, la foc iute, cateva minute. Se scot si se pun deoparte, se adauga in tigaie ceapa tocata marunt si usturoiul pisat, se lasa pana se ingalbenesc. Intr-un bol se amesteca zeama de la lamaie, mierea, 2 cani apa calduta, coriandru pudra, ghimbirul si coriandru verde tocat marunt, se amesteca pana se topeste mierea. Se adauga carnea in vasul cu ceapa, sosul se mai sus, sare si piper. Se lasa sa fiarba 30 minute si se adauga maslinele. Se lasa inca 1 ora.