Autentificare

Înregistrare

Medalion de somon gatit la tigaie

Medalion de somon preparat la tigaie

Cum se face medalion de somon la tigaie

Intr-o tigaie de teflon se va pune untul la incalzit, apoi adaugate medalioanele de somon la gatit, cate cca 5-8 minute pe fiecare parte.

Intre timp, intr-un bol se va face un amestec ( dressing ) din: zeama de lamaie, mierea de albine topita, ghimbirul  curatat de coaja cu ajutotul unei linguri, apoi ras pe razatoarea mica, cateii de usturoi taiati in feliute subtiri, sare si piper dupa gust.

Amestecul (dressingul)  obtinut se va turna peste medalioanele de somon, lasand a se gati in continuare inca 10 minute, avand grija a se pune din cand in cand, din sosul format in tigaie peste medalioanele de somon in timpul gatitului.

Medalioanele de somon se vor servi ca atare cu sosul format, decorate cu patrunjel proaspat tocat fin sau cu felii de lamaie.

POFTA BUNA !!!