Autentificare

Înregistrare

Muschiulet de porc umplut

Rulada de porc umpluta

Cum pregatim muschiuletul  de porc umplut

Cu un cutit ascutit, din aproape in aproape, am taiat carnea intr-o singura „foaie de carne”. Apoi, i-am asezat unul langa celalalt pana obtinem un dreptunghi, aproximativ. Carnea este atat de frageda incat se poate aplatiza delicat cu mana.

Am sarat si piperat doar fata interioara apoi am asezat feliile de jambon si desupra am ras cascavalul pe care l-am amestecat cu cele doua oua si cu ciupercile calite in putin ulei.

Dupa ce am adaugat umplutura muschiul se ruleaza incet si se leaga cu ata. Se aseaza in tava si se condimenteaza cu condimente. In tava langa muschi se pune ardeiul taiat julien, vinul, uleiul si apa care sa il cuprinda pana la jumatate.

Pentru aproximativ 20 minute tava va sta la cuptor acoperita cu folie de aluminiu la 180 C, dupa care se da jos si se lasa sa se coaca la foc potrivit. Cand este gata se da ata jos si se rade restul de cascaval cu care se presara rulada. Se mai lasa la cuptor rulada pana ce cascavalul se topeste. Se serveste calda taiata in felii potrivie langa garnitura dorita.

Pofta buna!