Ce se poate servi la un mic dejun !,…. decat o omleta bogata cu multe legume, cu paine prajita si suc de portocale.
Ingrediente omleta cu legume ( ptr 3 persoane )
6 oua
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras verde
1/2 ceapa rosie
6 rosii cherry
100 g parmezan
50 g masline negre rondele
4 linguri ulei masline
sare, piper
1/2 legatura patrunjel verde
Cum se face omleta cu legume
Legumele se vor spala, curata si taia in bucati mici, apoi sunt puse la sotat la foc iute, intr-o tigaie de teflon, pentru 10 minute, amestecand continuu cu o paleta.
Ouale le vom bate separat intr-un bol impreuna cu sare si piper dupa gust cu un tel pana devin spuma, apoi se vor pune peste legumele sotate din tigaie.
Lasam omleta pe foc cca 10 minute, dupa care o intoarcem cu o paleta ( pentru a fi legumele la suprafata ).
Vom adauga maslinele rondele si parmezanul ras pe toata suprafata omletei.
Aceasta se va face portii si se va servi decorata cu patrunjel verde tocat fin, cu paine prajita si cu un pahar cu suc de portocale.
POFTA BUNA !!!!