Orez cu creveti I

Ingrediente:
500 g orez cu bobul lung,
100 g mazare(congelata),
2 oua,
1 lingura ulei susan,
2 linguri ulei arahide,
150 g jambon,
10 g creveti mici decorticati,
1 lingurita sare,
1/2 lingurita piper,

Mod de preparare:
Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare, pentru 10-15 minute sau se respecta timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Separat se pun la fiert, crevetii, pentru 15 minute. In alt vas se fierbe mazarea, pentru 5 minute. Intr-o tigaie se face o omleta in ulei de susan, se taie apoi bucatele mici. Se incinge intr-un wok sau tigaie obijnuita, uleiul de arahide se adauga orezul scurs foarte bine, se amesteca bine 3 minute. Se adauga apoi restul de ingrediente: mazarea scursa, crevetii scursi, omleta, jambonul. Se amesteca toate bine 1 minut. Se serveste cald.