Autentificare

Înregistrare

Oua umplute cu pasta de cartofi si branza ( dietetice )

Oua umplute cu pasta de cartofi si branza de vaci

Cum se fac ouale umplute cu pasta de cartofi si cu branza

Cartoful se va pune la fiert in coaja intr-o craticioara, la fel si  ouale se vor fierbe tari.

Fiert si racit, cartoful  se va decoji si pus intr-un castron sfaramat cu o furculita  sau in blenderul de bucatarie daca cantititatile vor fi mai mari.

Ouale fierte tari, lasate la  racit se vor taia in jumatati pe lungime, scoase galbenusurile si adaugate in castron, urmand branza de vaci, iaurtul si paprika amestecandu-se totul cu un tel, pana se va forma o pasta cremoasa cu care se vor umple jumatatile de albus cu ajutorul unei lingurite.

Pasta cremoasa obtinuta se poate asezona cu un praf de sare si piper ( optional, dupa gustul fiecaruia ).

Pentru aspect apetisant, ouale umplute vor fi  decorate cu paprika sau frunze de patrunjel, apoi asezate pe un platou.

Ouale umplute cu branza se vor servi cu paine prajita.

POFTA BUNA !!!