Autentificare

Înregistrare

Pahare cu crema de mascarpone si capsuni

Ingrediente:
1 kg capsuni,
475 g branza mascarpone,
4 oua,
150 g zahar,
12 bucati piscoturi taiati in doua,

Mod de preparare:
Ouale se separa: galbenusurile se bat cu mixerul 2 minute, se adauga treptat zaharul. Se adauga mascarpone, se amesteca bine. In alt bol se bat spuma, albusurile. Se adauga in amestecul de galbenusuri si branza, se amesteca delicat cu lingura. O juamatate din cantitatea de capsuni se paseaza, formandu-se un piure. Se adauga in acest piure, juamtaile de piscoturi.
Monatjul:
Intr-un pahar/cana/bol se adauga 1-2 linguri din amestecul cu mascarpone, apoi se adauga 2 jumatate de piscot si 1 lingura din piure, apoi cativa capsuni taiati in doua, se termina cu 1-2 linguri din amestecul cu mascarpone. Paharele se dau la rece, pentru 3 ore, pana in momentul servirii.