Autentificare

Înregistrare

Pasta verde de unt

Untul este oricum foarte bun la gust. Insa daca mai pui in el si diverse arome, atunci nu mai ai nevoie decat de o felie de paine integrala pentru un mic dejun de rasfat. De aceasta data vom pune verdeata.

Ingrediente pentru pasta verde de unt

100 g unt,
1 legatura marar,
1 legatura patrunjel,
1 legatura tarhon,
sare, piper

Cum se face pasta verde de unt

Verdeturile se toaca marunt si se amesteca cu unt, sare, piper. Untul trebuie sa fie lasat afara inainte, pentru a nu fi foarte tare.

Se freaca bine pana se omogenizeaza pasta.

Se foloseste ca fond pentru diferite sandvisuri. Ce ramane se pastreaza la frigider. Se poate folosi ulterior si la gatit. Merge perfect pe peste sau pe o friptura.

Video

Vedeti aici o alta posibila versiune. Folositi numai marar si adaugati lamaie – atat coaja cat si zeama.

Sursa foto

Facebook Comments