Nucsoara adauga alimentelor o aroma subtila de lamaie si portocala. Desi se foloseste mai ales la prajituri, ea poate sa dea si pastelor o savoare aparte. Aici, intr-o reteta de paste la cuptor.
Ingrediente pentru paste cu cascaval si nucsoara
300 g paste,
70 g unt,
150 g cascaval,
120 g smantana,
sare, piper, patrunjel, marar, nucsoara,
Cum se fac pastele cu cascaval si nucsoara
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj.
Pastele fierte si scurse se amesteca cu smantana si se tin cateva minute pe foc.
Se adauga cascavalul ras, sare, piper, nucsoara, marar si patrunjel tocate fin si se amesteca.
Se toarna intr-un vas de Jena uns cu unt. Deasupra se pun bucatele de unt si cascaval ras.
Se introduc in cuptor 10-15 minute.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)