Paste cu rosii si ciuperci

Nu este greu sa faci paste delicioase din cateva ingrediente. Si nici nu trebuie sa cumperi sos de tomate sau cine stie ce condimente gata preparate. Ca sa obtii un sos bun mai bine faci tu totul de la 10. Si nu vei depasi 25 de minute, daca timpul este cel care te preseaza.

Ingrediente pentru paste cu rosii si ciuperci

400 g paste,
250 g ciuperci
8-10 rosii,
100 g unt,
3-4 catei usturoi,
5-6 frunzulite busuioc,
sare, piper,

Cum se fac pastele cu rosii si ciuperci

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj.

Ciupercile se taie marunt si se calesc in unt, se adauga usturoiul tocat marunt sau pisat, sare si piper.

Rosiile se se tin putin in apa clocotita, pentru a indeparta cu usurinta pielita, se maruntesc sau se paseaza. Se adauga peste ciupercile rumenite in unt, se lasa 10 minute.

Pastele se scurg, se adauga peste sosul de rosii si busuioc tocat marunt.

Sursa foto