Autentificare

Înregistrare

Paste cu sos bechamel si masline

Paste cu sos bechamel si masline

Cum se fac pastele cu sos bechamel si masline

Intr-o craticioara potrivita ca marime, folosita pana la sfarsit ( la alegere, in functie de ce cantitate se va gati si de numarul de persoane de la masa ), se va pune untul la topit, urmand faina alba, amestecandu-se continuu cu o spatula, stins totul cu lapte, asezonat cu boia de ardei rosie ( sau paprika ), usturoiul pisat, mustarul, sare, piper.

Sosul bechamel se va lasa sa dea intr-un clocot-doua, apoi se va adauga apa calduta si pastele pentru a fierbe in sos cca 8-10 minute ( sa fie al-dente )

Cand pastele vor fi fierte, aproape de sfarsit, se va adauga mozzarela rasa, maslinele (taiate fasii)/ ciuperci, amestecandu-se pana la incorporare, apoi servite imediat fierbinti in boluri individuale, decorate cu patrunjel proaspat taiat fin.

POFTA BUNA !!