Autentificare

Înregistrare

Paste cu sos de ardei copti

Gasim acum in piata cei mai buni ardei, asa ca ne putem gandi cum sa ii folosim pentru a face paste intr-un stil deosebit. Reteta de mai jos este pentru toti iubitorii de ardei copti.

Ingrediente pentru paste cu ardei copti

300 g paste,
4-6 ardei de diferite culori(verde, rosu, galben),
4-5 rosii,
1-2 cepe,
100 g parmezan ras,
1 lingura gris,
1 lingura pasta de tomate,
1 ardei iute rosu,
sare, piper, cimbru, ulei,

Cum se fac pastele cu ardei copti

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se adauga apoi rosiile decojite si tocate marunt, pasta de tomate si ardeiul iute tocat marunt si curatat de samburi.

Ardeii se coc pe foc, se scoate pielita si samburii se taie marunt si se adauga in sosul de rosii si ceapa.

Se adauga apoi grisul, sare, piper, cimbru.

Pastele se scurg, se aseaza pe farfurie, deasupra se toarna sosul de mai sus. Se servesc calde cu parmezan ras.

Video
Daca procedeul ti se pare prea complicat, pune ardeii taiai felii in cuptor si lasa-i cu tot cu coaja. Dupa care ii adaugi in sos. Ca in video de mai jos.

Sursa foto

Facebook Comments