Paste cu trei feluri de branza

Spaghete cu trei feluri de branza

Cum se fac paste cu tei feluri de branza

Primul pas la aceasta reteta,  va fi cel de a pune spaghetele la fiert in apa clocotita cu un praf de sare, respectandu-se instructiunile de pe ambalaj.

Intr-un WOK/tigaie de teflon cu pereti inalti se va pune uleiul vegetal la incins,  adaugandu-se ceapa tocata marunt si usturoiul, amestecandu-se energic, iar cand acestea devin sticloase se va stinge cu vinul alb (cu rol de a ajuta la combinarea aromelor celor trei tipuri de branzeturi ) apoi focul se va reduce la mic.

Urmatorul pas, va fi adaugarea smantanii lichide, apoi asezonat totul cu sare si piper, pana ce aceasta va da intr-un clocot usor, apoi se vor adauga spaghetele scurse, urmand branzeturile ( feta, edam, parmezan ) taiate cubulete, amestecandu-se cu spatula pana cand acestea se vor topi bine.

Pastele se vor servi imediat in farfurii adanci, presarate cu un strat generos de parmezan si decorate cu ceapa verde/arpagic tocat fin.

POFTA BUNA !!!