Autentificare

Înregistrare

Peste cu migdale

Atunci cand avem un peste congelat ne gandim ca nu prea avem sanse sa ne iasa ceva bun la gust. Cu aceasta reteta insa putem salva orice peste. Vom folosi lapte ca sa indepartam gustul/mirosul neplacut pe care il are pestele congelat si unt si migdale pentru un plus de savoare.

Ingrediente pentru peste cu migdale

4 fileuri peste,
20 ml lapte,
50 g faina,
100 g unt,
50-60 g migdale,
1/2 lamaie,
1 legatura patrunjel,
sare, piper,

Cum se face pestele cu migdale

Fileul de peste se lasa la decongelat in frigider, preferabil in lapte.

Fileul de peste scurge, se freaca cu sare si piper, se trece prin lapte, apoi faina si se parjeste in unt incins.

In alta tigaie se prajesc si migdalele in putin unt.

Dupa ce pestele s-a prajit pe ambele parti, se aseaza pe un vas intins, se stoarce lamaie, se adauga migdalele maruntite si patrunjel tocat fin.

Se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Sursa foto