Autentificare

Înregistrare

Peste cu morcovi si ceapa

Peste cu morcovi si ceapa

Ingrediente:
1 kg peste de mare,
2 cepe,
2 morcovi,
1 foaie dafin,
1 legatura patrunjel,
2 pahar vin sec alb,
sare, piper, ulei, boia ardei iute, cimbru,

Mod de preparare:

Pasul 1: Pestele se curata si se tine 1 ora in apa cu otet.
Pasul 2: Ceapa si morcovii se taie rondele.
Pasul 3: Intr-un vas cu 3-4 linguri ulei, se aseaza ceapa si morcovii, apoi bucatiile de peste, foaia de dafin, piper, sare, patrunjel tocat marunt, boia de ardei si vinul.
Pasul 4: Vasul se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30-35 minute.

Se serveste pe farfurie cu masline desarate.

Peste cu morcovi si ceapa

Peste cu morcovi si ceapa