Peste cu rosii si surimi

Ingrediente:
2 pesti, la alegere
5 batoane de surimi
1-2 rosii medii sau 5-6 rosii chery
2 linguri smantana
sare, piper.

Mod de preparare:

Surimi sau "inlocuitorul de carne de crab" este un produs alimentar de tip pasta obtinut din prelucrarea pestilor marini de dimensiuni mici.

Poate face diferenta in farfurie mai ales din punct de vedere vizual, fiind plin de culoare.

 

PASI:

1. Rosiile si surimi se taie rondele.
 

2. Pe o foaie de aluminiu se aseaza pestele sarat si piperat, rondelele de surimi si rosie, smantana.

 

 

3. Se ruleaza bine pestele, etansand bine ca sosul sa nu se verse, si se da pentru 20 minute la cuptor. Se repeta operatiunea si cu celalalt peste. Se serveste cu orez.,cartofi,etc.

 

 

!Tips:

  • se poate folosi orice tip de peste, noi am folosit pastrav.
  • surimi mai poate fi folosit in retete de salate, surimi pane, surimi cu paste etc